Yhteistöistä

Teen mielelläni yhteistyötä blogin ja/tai Instagramin puolella (tai jossain muualla) tuotteiden ja palveluiden parissa, jotka herättävät lähtökohtaisesti innostusta ja uskon niihin! Tällä asenteella on lähes mahdotonta saada postauksista epäimartelevia. Kirjoitan rehellisesti eikä mielipiteitäni osteta, mutta tuon asioista yleensä parhaat puolet esiin sekä sanallisesti että kuvallisesti. 

Lähes kaikki mikä liittyy ruokaan/juomaan/leivontaan/kattaukseen ja niiden ympärillä saattaa saada minut sopimaan jonkin kivan yhteistyökampanjan kanssanne. On kuitenkin huomioitava, että ruokapuolella lihatuotteiden parissa en tee yhteistöitä, poikkeuksena kala. Maitotuotteet, kala ja kasvikunnan tuotteet kuuluvat blogini/tilini aihepiiriin. 

Huom. Olen valmis tekemään työtä myös vain jollain osa-alueella. Ota rohkeasti yhteyttä jos kaipaatte vain reseptin laadintaa ja valokuvia käyttöönne! 


  • Sähköpostilla: soupzblogi(a)gmail.com
  • Alla löytyvän ilmoituslomakkeen kautta
  • Instagramissa yksityisviestillä (soupzblogi)

 


 


Pähkinänkuoressa yhteistyö kanssani (saatte jotain näistä tai koko paketin):


* aito kiinnostus ja kunnianhimo

* luottamuksenarvoisuus: aikataulutus ja etiketit 

* kokkaustaidot

* stailaus

* valokuvaus ja kuvien käsittely

* julkaisujen ilme/visuaalisuus 

* kirjoittaminen ja parhaiden puolien esilletuominen 

* reseptien laatiminen 

* somemarkkinointi

* laskutusmahdollisuus


Yhteistyössä olen ollut mm. seuraavien parissa: 


Kotiliesi

* osana Kotiliesi -verkkomediaa lokakuu 2017 - toukokuu 2021

Julkaisut tavoitti Kotiliesi -verkkosivulla kävijät 

(Toisinaan Soupz näky myös printtilehdessä)

 

Herkkukauppa Murena

kesäkuu 2021 

Salolainen herkkukauppa, joka toimii kivijalkamyymälässä ja verkkokaupassa.

Laadin parista Murenan tuotteesta reseptin, julkaisin blogissa postauksen ja markkinoin myös Instagramin storyissa ja feedissä. 



 

Fredman (Eskimofin)

Brändilähettiläs loppuvuonna 2019

Julkaisuja säännöllisesti sekä blogissa että Instagramissa käyttäen vapaavalintaisia brändin tuotteita ja laatien reseptiikkaa näiden ympärille.

 


 

Ravintola Cotton

Kesäkuu 2018

Kävin testaamassa Tampereen kylpylän yhteydessä olevan ravintolan menun.

Kattava ravintola-arvio ja menu kuvineen täällä.

 




 


Yutaka & Hyvää makua elämään

Marraskuu 2020

Laadin Yutakan tuotteista reseptin ja tein julkaisut Instagramin feedissä ja storyissa.


 


Expondo 

Joulukuu 2020

Testasin ammattilaiskäyttöistä Royal Catering -kuplavohvelirautaa laatien reseptin. Julkaisut tein sekä blogiin että Instagramin feediin ja storyihin.




Erik Henrik

Marraskuu 2020

Osana Green Friday -kampanjaa. Toin Erik Henrikin Suomessa valmistetun puisen tarjoilualustan esille yhdistäen siihen valmistamani hampurilaisen. Myöhemmin julkaisin myös reseptin.


 


Muita: 

Nyåkers, Putinki Helsinki, Frnds & BrgrsKomero Food, Närpiön Vihannes, Sallisen, Mrs Cheng´s .....






Kommentit