Soupz Instagramissa ja tykätyimmät kuvat vuonna 2020

 

 

Hei kaikki seuraajat ja ohikulkijat!

 Vuosi 2020 tulee päätökseen ja sitä myöten ihan ensimmäinen kokonainen vuosi Soupzilla Instagramissa.

Instagram on vakiintunut tärkeäksi sisarukseksi blogille, sillä siellä julkaisen matalammalla kynnyksellä aterioita, jotka eivät päädy blogiin saakka. Instagramin puolella näet myös useammin ravintoloita ja kahviloita ja näiden herkkuannoksia. Esimerkiksi tämän vuoden tapahtuma Tamperrada2020 pintxoineen on bongattavissa tililtä kuten käynnit esimerkiksi Finlaysonin palatsin terassilla, Liemessä, Pyynikin näkötornin kahvilassa, Cafe Pispalan kuuluisilla pannukakuilla ja Muusan herkkuja maistelemassa. 

Muutoin Instagramissa olen jaannut ennakkoinfoa tulevista resepteistä bloginkin puolelle, kahvikupposia, aamupaloja, kokkailukokeiluja ym. Olen tehnyt myös muutamat yhteistyöt, yhtä lukuunottamatta kaikki syömiseen liittyviä. Ryhdyn yleensä yhteistyöhön vain sellaisten yritysten ja tuotteiden kanssa jotka itseäni aidosti kiinnostaa. Ja myös ihan kokeilunhalusta! Vaikka tilini on pääosin vegetili (vähän kalaa), niin muutoin olen yleensä ennakkoluuloton mitä tulee uusiin tuotteisiin. On kivaa jakaa testailuja muillekin.

Tervetuloa yli 1000 seuraajan joukkoon! Tykkään olla vuorovaikutuksessa seuraajien kanssa, joten sinne vain rohkeasti kommentoimaan ym. 

Kopioin tämän alla olevan TOP9 eli yhdeksän tykätyintä kuvaa Instagramin puolella saateteksteineen. Pizzoista on selvästi tykkäilty.

 

Instagram-tilini on @soupzblogi ja pääset siihen suoraan alla olevasta linkistä:

www.instagram.com/soupzblogiInstagramin kuuluisa TOP9


Tykkäyksiä tänä vuonna on yhteensä tullut lähemmäs 20 000, mikä tuntuu kivalta! Perustin Instagramin vasta viime vuonna, enkä osannut ajatella että kyllä tämä vielä lähtee kunnolla käyntiin ja kyllä ihmiset lopulta löytävät. Kiitos kaikille. Tätä on ihanaa pitää blogin lisäksi, molemmille on paikkansa! Varsinkin lähes päivittäiseen käyttöön tämä on ehdoton ja vuorovaikutukseen (josta tykkään) vielä parempi! Kiitti siis kaikille joiden kanssa olen saanut viesteillä yms.


1. Pizza kukkakaalipohjalla. Kaikista tykätyin. Tämän resepti löytyy blogista. Pohjana siis raastettua kukkakaalia, parmesaania ja muna. Helppo ja maukas gluteeniton pohja. Päälle sopii esimerkiksi pesto, marinoitu punasipuli ja kirsikkatomaatit.

2. Hurahdin tiikerikakkuun. Tätä oon leivonnaisista tehnyt ehkä eniten. Perinteinen tiikerikakku on parasta ikinä. Varsinkin juuri uunista otettuna, sanotaan mitä tahansa vetäytymisestä seuraavaan päivään.

3. Kesällä tein pizzaa varhaisperunoista valkoisella pohjalla. Supersimppeli pizza! Ohje löytyy blogista ”Pizza varhaisperunasta”. Hyvin voisi tehdä talviperunoistakin! Ohueksi viipalointi on se juttu mikä kannattaa!

4. Meillä oli ihan hillittömän kokoiset kesäkurpitsasadot vain kahdesta taimesta. Oli kiva keksiä uusia käyttökohteita esim. tää tsatsiki kesäkurpitsasta! Tosi toimiva siinä missä kurkkutsatsikin kun käyttää tuoretta mehevää kesäkurpitsaa. Resepti löytyy blogista kuten myös resepti huippuun kesäkurpitsa-fetapiiraaseen ja täytettyihin kesäkurpitsoihin viime kesältä.

5. Tuplasynttäriviikolla lokakuussa tein tosi hyvää suklaajuustokakkua oreo-pohjalla. Rakastan tällaisia helppoja kakkuja joihin ei käytetä liivatetta! Ainekset vain sekaisin ja kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi jähmettymään.

6. Pizza valkoisella pohjalla (piparjuuriranskankermalla). Kuva on vain nopea räpsäisy kännykällä, mutta pizza nyt on pizza missä tahansa valaistuksessa!

7. Söin kesällä sairaalassa hullun hyvää kikhernepastaa. Söin siellä moniakin herkkuruokia ja pidinkin storeista löytyvää sairaalaruokapäiväkirjaa kun oli helppo vain kuvata yllätyksellinen ruoka joka kannettiin tarjottimella suoraan eteen. Halusin myös antaa kunniaa sairaalaruualle, ne olivat enimmäkseen tosi herkkuja ja hyvin maustettuja. Varsinkin kikhernepasta. En edes onnistunut tekeen tästä annoksesta yhtä hyvää (eli puhukoon se puolestaan).

8. Kylmäsavulohipasteijoita tein muutaman kerran loppuvuodesta. Resepti löytyy melko tuoreena blogista. Tämä oli nopea kännykkäräpsäisy, reseptin kuvassa nämä nopeat herkut pääsevät vielä paremmin oikeuksiinsa.

9. Classic Pizzan Margherita kesällä puoliksi Tampereella! Meidän piti mennä terassille, mutta se oli täynnä ihmisiä (jotka enimmäkseen joivat) Ihmiset kyllä tykkäävät pizzoista... Tämä pizza on muuten tosi hyvä. Tehdään itse tosi hyvää niin ei kovin usein syödä muiden pizzoja, mutta täällä on hyvät sopivalla tavalla ohuet pohjat, jotka voi syödä reunoja myöten.

Seuraavaksi voisi kyllä kokeilla napolilaistyylisiä pizzoja, kun niitäkin saa Tampereella hyvin ja kotiuunilla ei pääse sellaisiin paistotuloksiin! 

P.S Blogini tulee uudistumaan lähitulevaisuudessa. Hiljattain tein jo yhden muutoksen eli blogini osoite on nykyään huomattavasti lyhyempi: www.soupz.fi

:)

Kommentit