Värikäs ja nopea kesäpasta

Kaupallinen yhteistyö Herkkukauppa Murenan kanssa. Murena on vuonna 2010 perustettu salolainen herkkukauppa, josta voi tilata itselleen tai lahjaksi herkullisia tuotteita kuten pestoa, pastaa, öljyjä, kahvia, suklaata. Tuotteet saa myös sellofaanin pakattuna, mikä ihana lahjaidea kauempana asuvalle ystävälle. Murenalla on myös kivijalkakauppa monipuolisen verkkokaupan ohella.

Postaus sisältää kaupallisesta yhteistyöstä saatuja tuotteita sekä alennuskoodin.

 

Ohjeen mukaisen pastan voi tehdä mistä tahansa tuotteista - valitse vain lempipastasi, pestosi ja fetaa. Suosittelen kuitenkin vähäsuolaista pestoa. Jos satut tilaamaan Herkkukauppa Murenasta, nin suosittelen lämpimästi tuota Campo d´oron paprikapestoa pecorino-juustolla. Oli ihanan maukas, ei kovin suolainen ja värikin hurmaava. Käytin peston rippeitä myös pizzan päälle ja oli täydellistä. Lisäksi nuo Gran Cucinan värikkäät pienet aidoilla luonnonväreillä värjätyt pastat ovat kuin karkkia silmille! Iskin silmäni heti niihin.

Alla oleva reseptini on naurettavan yksinkertainen, jotta voiko tätä edes reseptiksi sanoa. Kuitenkin esimerkiksi kuumana kesäpäivänä tarvitaan välillä nopeita ruokia, jotka valmistuvat vähällä vaivalla, mielellään ilman uunia, mausta kuitenkaan tinkimättä.

 

Nopea pestopasta fetalla 

kaksi annosta

 

  • 200 - 250 g pastaa (mitä jos kokeilisit vaihteeksi jotain värikästä?)
  • 100 - 180 g pestoa makusi mukaan (mielellään vähäsuolaista) 
  • 100 g fetaa/salaattijuustoa
  • tuoretta basilikaa
  • (rouhaisu mustapippuria ja yrttisuolaa)

 

Keitä pasta kypsäksi (al denteksi) runsaassa suolatussa vedessä. Kaada vedet pois. Annostele lautasille ja sekoita joukkoon pestoa. Voit jättää myös tarjoiluvaiheessa pinnalle. Murusta päälle fetaa ja ripottele päälle tuoretta basilikaa. 

Nauti! Tämä ruoka kestää myös pienen odottelun, eli maistuu myös jäähtyneempänäkin pastasalaatin tapaan. Tai sitten sen voi syödä heti pastan ollessa vielä lämmin. Kumpikin vaihtoehto käy tosi hyvin.

 

Jos tilaat Herkkumurenasta, saat 10 % alennuksen koodilla SOUPZ10 (30.6. mennessä)P.S Soupz myös Instagramissa -> @soupzblogi

Kommentit