laskiaispullista


Minä en ole varsinaisesti pullaleipuri, sillä tekemäni pullaerät ovat laskettavissa yhden käden sormilla. Leipomisen tason voi huomata myös siinä, että pieni rustiikkisuus on nähtävissä.

Minulla ei ole luottoreseptiä ja nämä tein satunnaisella netistä löytyvällä reseptillä, jota hieman sovelsin ja ehkä sovellan lisääkin, vaikka pullista ihan kelpoja tulikin. Melko voipullamaisia. Sellaisia, että jaksaa syödä yhden...ehkä kaksi. Kysy ihmeessä reseptiä, mikäli haluat.

Pullia voi tehdä monella eri reseptillä, mutta niin voi täyttääkin. Itse luotan hilloon ja kermavaahtoon, kuten kaverinikin, jolle lupasin toteuttaa haasteeni. (Tunnistaisiko viimeistään tästä ystävyyden, kun on valmis pieniin uhrauksiin?) Vadelmahillo on erinomainen, mutta entäpä jos kokeilisit myös lakkahilloa tai mustikka-vadelmaa? Ei liian kikkailevaa, mutta silti hieman erilaista.

Jos jääkaapissasi siis lymyää lakkahillopurkki, kuten itselläni, niin kokeile ihmeessä. Todennäköisesti pidät, sillä taidat pitää lakkahillosta muutenkin? ;)


Erinomaista ja pullaisaa laskiaista!

Kommentit